06 aprilie 2015 - În perioada 07-08 aprilie se închide o porţiune din circulaţia tramvaielor pe Bulevardul Dinicu Golescu

Apa Nova Bucureşti este obligată să întrerupă parţial circulaţia tramvaielor, de marți, 07.04.2015, până miercuri, 08.04.2015, în intervalul orar 00:00 - 24:00, pe Bulevardul Dinicu Golescu, sector 1, în vederea înlocuirii urgente a unui tronson prăbuşit de colector de canalizare (B50/75 CM).

Lucrările se vor efectua în carosabil, pe sensul de mers Gara de Nord - Str. Mircea Vulcănescu nr. 21 - 27. Traficul rutier pe acest sens se va desfăşura pe banda 2 a sensului normal dinspre Str. Mircea Vulcănescu spre Gara de Nord, în timp ce pe sensul dinspre Str. Mircea Vulcănescu către Gara de Nord, acesta se va desfăşura exclusiv pe banda 1.

În perioada lucrărilor, pe Bulevardul Dinicu Golescu, ca alternativă la transportul în comun cu tramvaiul, va fi disponibilă o linie navetă de autobuze.

Consumatorii noștri din zonă nu vor fi în niciun fel afectaţi, serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare pentru aceştia furnizându-se în mod normal.

Reprezentanţii Apa Nova Bucureşti sunt permanent la dispoziţia consumatorilor pentru informaţii suplimentare, prin apelarea numărului unic de urgenţă 021.207.77.77.

Apa Nova Bucureşti regretă disconfortul creat șoferilor şi mulţumeşte pentru sprijin Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

Biroul de presă.

  • ştiaţi că...
  • Organismul uman este format în proporţie de 70% din apă?

LiveZilla Live Chat Software