28 August - Înlocuire tronson canal pluvial

Înlocuire tronson canal pluvial cu închiderea circulaţiei rutiere pe Bulevardul Vasile Milea

 Începând de vineri, 29 august 2014, ora 18:00, până duminică 31 august, ora 24:00, Apa Nova București efectuează lucrări de înlocuire tronson canal pluvial în B-dul Vasile Milea, sector 6, conform solicitărilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi Brigăzii de Poliţie Rutieră.


Ca urmare a complexităţii lucrărilor, circulaţia rutieră va fi întreruptă pe toată perioada menţionată, între Splaiul Independenței şi strada Economu Cezărescu.

Schimbarea tronsonului în lungime de 10 metri este imperios necesară din cauza deteriorării acestui canal pluvial. Această situaţie a generat apariţia unei caverne subterane care îngreunează traficul rutier în zonă pe timp ploios, din cauza nepreluării apelor pluviale în spaţiul delimitat de intersecţia rutieră şi linia de circulaţie a tramvaiului.

Biroul de presă Apa Nova București
  • ştiaţi că...
  • Apa joacă un rol esenţial în creşterea copilului? Oasele au nevoie de calciul din apă, pentru a se dezvolta. Dintre toate sursele alimentare, calciul conţinut de apă este cel mai uşor asimilabil de către organism.

LiveZilla Live Chat Software