04 Decembrie - Apa Nova București – mobilizare pentru rezolvarea problemelor meteo

Echipele Apa Nova București sunt permanent pregătite să intervină pentru a preveni blocajele determinate de acumulările de apă


Urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile din perioada 03 - 04 decembrie 2014, cu scopul preîntâmpinării blocajelor determinate de acumulările de apă, Apa Nova București a intervenit prompt, mobilizând în trei schimburi peste 140 de persoane, 41 de autocurățitoare și 28 de autoturisme cu pompă.

În acest interval, la Call Center-ul Apa Nova București s-au înregistrat 27 de sesizări (4 pentru acumulare de apă și 23 pentru guri de scurgere blocate cu zăpadă). Toate aceste probleme au fost rezolvate în timp util. Deși în intervalul 03.12.2014, ora 08:00 - 04.12.2014, ora 08:00, s-a înregistrat un volum suplimentar evacuat de ape uzate, rezultat din topirea zăpezii și din precipitații (1.512.200 de metri cubi), nu au fost semnalate probleme majore la nivelul municipiului București.

Echipele Apa Nova București vor continua să intervină pe parcursul următoarelor zile, ori de câte ori va fi necesar cu același număr de persoane și utilaje.

  • ştiaţi că...
  • Apa joacă un rol esenţial în creşterea copilului? Oasele au nevoie de calciul din apă, pentru a se dezvolta. Dintre toate sursele alimentare, calciul conţinut de apă este cel mai uşor asimilabil de către organism.

LiveZilla Live Chat Software