15 februarie 2013 - Împreună cu Apa Nova, bucureștenii au dovedit că iubirea nu ține cont de vreme sau de vârstă


Împreună cu Apa Nova, bucureștenii au dovedit că iubirea nu ține cont

de vreme sau de vârstă


București, 15 februarie - Joi, 14 februarie, Apa Nova București împreună cu Primăria Municipiului București au lansat o întrebare bucureștenilor: “Însetați de iubire?”. Peste 100 de cupluri au răspuns afirmativ și, în ciuda frigului de afară, au trecut prin toate probele pregătite pentru a-și testa iubirea.

Marii câștigători ai tombolei iubirii au fost Dumitru Claudia Angela și Petre Ionuț Alexandru. Cei doi au 15, respectiv 17 ani, însă, deși sunt foarte tineri, povestea lor este varianta modernă, cu final fericit, a operei „Romeo și Julieta”: Claudia și Ionuț sunt de doi ani împreună, iar la începutul relației, el mergea două străzi distanță față de locuința sa, cu scaunul în brațe, pentru a-l așeza sub geamul iubitei, să-i câștige atenția.

Marele premiu al evenimentului, constând într-o rochie și un costum, a fost oferit de Bien Savvy și Ego Fashion, voucherele fiind fiecare în valoare de 4000 RON.

Cei trei doctori, psiholog, cardiolog și oftalmolog, au pus la grele încercări perechile prezente, chiar și în ciuda frigului de afară. ”Testele medicale“ au demonstat că punctul forte în relația lor este comunicarea, fie pe ringul de dans, fie la proba de oftalmologie. „Din câte s-a văzut, iubirea este oarbă, dar de cele mai multe ori partenerul e alături de tine și te ajută să vezi”, a declarat Ela Voineag, doctorul responsabil de această probă.


„Încă o dată, bucureștenii au dovedit că, în ciuda ritmului de viață alert, în ciuda frigului sau a planurilor de seară, se pot bucura de ce are orașul de oferit. Noi le mulțumim că au fost alături de noi de Ziua Îndrăgostiților și îi așteptăm de-a lungul anului la mai multe evenimente care le sunt dedicate.”, a declarat dl. Epsică Chiru, directorul adjunct Apa Nova București, prezent la eveniment.

*******

Apa Nova Bucureşti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti și are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

Date contact:

GMP PR                                                       Apa Nova București
Sabina Știrb                                                    Monica Răuțu
0746 226 832                                                 0744 508 772
[email protected]                        [email protected]
  • ştiaţi că...
  • Gravitatea fenomenului de deshidratare variază cu vârsta şi deshidratarea poate avea repercusiuni asupra sănătăţii: scăderea tensiunii, tulburări neurologice, alterarea rapidă a stării generale?

LiveZilla Live Chat Software