14 februarie 2013, de Ziua Indrăgostiților, Apa Nova București premiază îndrăgostiții Bucureștiului

Apa Nova te îndeamnă să iubești în București. Pe 14 februarie, în Piața Universității, îndrăgostiții pot câștiga o rochie de mireasă/gală pentru ea și un costum de mire/gală pentru el.

București, 12 februarie 2013 - Pentru cei care nu știu încă ce cadou să-i facă persoanei iubite de Valentine's Day, Apa Nova București, în parteneriat cu Primăria Municipiului București, le oferă o soluție în ziua de joi, 14 februarie, între orele 17:00 și 20:00, în Piața Universității. Cuplurile însetate de iubire sunt invitate să participe la o serie de teste sub supravegherea atentă a lui Doctor Love, cupidonul evenimentului, și a asistenților săi, doctori specialiști în știința iubirii.

Doctor Love va diagnostica iubirea, în urma unor probe distractive: o probă de dans pentru a vedea dacă li se aprind călcâiele, o vizită la cardiolog pentru a vedea cât de tare le bate inima unul pentru celălalt, pot verifica dacă "iubirea e oarbă" într-adevăr, ba chiar își pot striga iubirea în gura mare.

Toate cuplurile se vor molipsi cu emoții, iar la sfârșitul serii se pot înscrie la marea tombolă: răspund la o întrebare simplă " Care este legatura între apă și dragoste?" și pot avea șansa să câștige un voucher pentru o rochie de mireasă și un costum de mire, pentru cei pregătiți să facă marele pas, sau o rochie și un costum de gală.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe site-ul și contul de Facebook oficial al companiei:
www.apanovabucuresti.ro
https://www.facebook.com/ApaNovaBucuresti

*****************

Apa Nova Bucureşti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti și are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

Date contact:

GMP PR Apa Nova București
Sabina Știrb Monica Răuțu
0746 226 832 0744 508 772
[email protected] [email protected]

  • ştiaţi că...
  • Apa conţine între 80 si 100 mg/l de calciu care poate să acopere între 15% şi 20% din necesarul nostru zilnic?

LiveZilla Live Chat Software