11 iulie 2013 - Apa Nova a lansat serviciul de plată online a facturilor pe www.apanovabucuresti.ro

Apa Nova a lansat serviciul de plată online a facturilor pe www.apanovabucuresti.ro

Bucureşti, 11 iulie 2013 - Apa Nova Bucureşti a lansat un nou serviciu, plata online a facturilor emise pentru serviciile de alimentare cu apă și/ sau de canalizare.

Plata online este o variantă sigură de economisire de timp, care oferă flexibilitate și confort.

"Prin lansarea acestui serviciu, clientii noștri au la dispozitie un instrument facil, sigur si comod pentru accesarea propriului cont on line și pentru efectuarea plăților facturilor emise, oricând doresc și oriunde s-ar afla" (Bruno Roche, Director General Apa Nova București).

Acest serviciu, accesibil prin intermediul platformei online dezvoltate de RMA Web Agency pe website-ul oficial al companiei: www.apanovabucuresti.ro este oferit clienților prin colaborarea Apa Nova București cu integratorul de plăți online PayU. Apa Nova vine astfel în întâmpinarea clienților oferindu-le posibilitatea achitării facturii în orice moment al zilei, din orice locație, indiferent de valoare, fără niciun comision sau taxă suplimentară.

"În 2013, numărul facturilor plătite online a crescut cu 58%. Numărul plăților efectuate după ora 18.00 a crescut cu 30%, ceea ce arată că utilizatorii vor să aibă acces oricând la o modalitate rapidă și ușoară de a-și gestiona facturile. Timpul necesar achitării unei facturi online prin soluția PayU, după logarea în contul de utilizator, nu depășește în general un minut, fapt care presupune o economie semnificativă de timp și un nivel ridicat de confort pentru clienții Apa Nova București", explică Daniel Jinga, Key Account Manager PayU Romania.

"Integrarea plăților online este o facilitate pe care am luat-o în calcul încă de la începutul colaborării cu Apa Nova București. Dezvoltarea zonei Spațiul meu online, precum și integrarea cu sistemele de management au adus o reducere semnificativă a apelurilor inbound în call center-ul Apa Nova București iar plățile online au ca obiectiv reducerea timpului petrecut la casierii.

Spațiul meu online, precum și plățile online au fost o adevarată provocare pentru RMA Web Agency întrucât vorbim de integrare între website, SAP și PayU, totul pentru a facilita accesul clienților la informație, facturi precum și la o modalitate rapidă de plată, online". (Marius Dosinescu, Business Development Manager, RMA Web Agency).

Pentru securitatea şi păstrarea confidenţialităţii datelor clienților noștri am pus la dispoziţie o modalitate sigură de transmitere a cererii de creare a contului personal, completând formularul online aflat în secţiunea Spaţiu Clienţi de pe pagina de internet www.apanovabucuresti.ro.

Configurat după modelul conturilor online utilizat de filialele Veolia, spațiul online Apa Nova București conţine următoarele servicii online:
• vizualizarea datelor contractuale
• vizualizarea ultimelor 6 facturi emise
• opțiunea de descărcare a facturilor în format .pdf
• opțiunea de plată online
• istoricul plăților efectuate în ultimul an
• zona de administrare a contului online

Date de contact:
Biroul de presǎ Apa Nova București
www.apanovabucuresti.ro

Apa Nova Bucureşti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti.

Apa Nova Bucureşti (ANB) are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

  • ştiaţi că...
  • La orice vârstă, apa este esenţială pentru buna funcţionare a corpului uman?

LiveZilla Live Chat Software