01 Iul 2011 - Informare de presă

Informare de presăApa Nova București a identificat risc de avarie pe tronsonul de canalizare de pe strada Splaiul Independenței, S5, mal stâng care ar putea afecta circulaţia în zonă şi a planificat de urgenţă înlocuirea reţelei, începând cu data de 01 iulie 2011.

Constructorul care va executa lucrǎrile este SC TRIADA IMPEX S.R.L.. Din cauza complexităţii, lucrările se vor efectua în perioada 01.07.2011-01.09.2011 , iar în această perioadă tronsonul dintre intersecțiile Str. Schitu Măgureanu și Grădina cu Cai va fi închis.

Pe lângǎ evitarea avariilor care ar pune în pericol traficul auto, aceste lucrǎri au ca scop şi modernizarea reţelei de canalizare pentru clienţii din zonă.

Clienţii noștri din zonă nu vor fi în niciun fel afectaţi, serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare pentru aceştia furnizându-se în mod normal.

Apa Nova regretă disconfortul rutier creat soferilor şi mulţumeşte Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pentru sprijin.

Date de contact:

Biroul de presǎ Apa Nova
Monica Rǎuţu
Tel./Fax: 315 41 33
www.apanovabucuresti.ro


Despre Apa Nova Bucureşti
Apa Nova Bucureşti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti.
Apa Nova Bucureşti (ANB) are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

  • ştiaţi că...
  • Tenul va fi mai proaspăt şi luminos dacă beţi suficientă apă?

LiveZilla Live Chat Software