Vreau să devin client Apa Nova Bucureşti

Vreau să devin client Apa Nova Bucureşti

Vreţi să deveniţi client Apa Nova Bucureşti şi aveţi anumite nelămuriri? Citiţi aici răspunsurile la cele mai frecvente întrebări legate de această situaţie specifică:


1. Ce trebuie să fac pentru realizarea unui branşament de apă/ racord de canalizare ?

Aici găsiţi un ghid infomativ în care sunt descrise etapele realizării unui branşament de apă sau a unui racord de canalizare.

2. Am o legătură la reţeaua de apă/canalizare dar nu am contract. Cum pot să reglez situaţia mea ?

Atenţie! Furtul de apă se pedepseşte conform legii şi expune contravenientul la riscuri de debranşare şi plata de penalităţi. În acestă situaţie, este interesul dumneavoastră să declaraţi situaţia la Apa Nova Bucureşti.

Puteţi face acest lucru chiar aici, prin telefon la 021 207 77 77 sau prezentându-vă la sediul Centru Relații Clienți și Casierie  Apa Nova Bucureşti din Str. Dinu Vintilă nr. 11, sector 2, Clădirea Euro Tower, parter (intrarea din Bd. Lacul Tei)

O echipă de tehnicieni va veni să verifice instalaţia dumneavoastră şi, pentru a încheia contractul cu Apa Nova Bucureşti, o să vă semnaleze eventualele remedieri care trebuie făcute.

3. Branşamentul este închis la adresa la care tocmai m-am mutat. Ce trebuie să fac?
În acestă situaţie trebuie să încheiaţi un contract cu Apa Nova Bucureşti. Paşii sunt prezentaţi aici.

4. Vreau sa construiesc o casă. Care sunt demersurile pe care trebuie să le fac pentru a fi alimentat cu apă ?
Aici găsiţi un ghid infomativ în care sunt descrise etapele realizării unui branşament de apă sau a unui racord de canalizare.

  • ştiaţi că...
  • La orice vârstă, apa este esenţială pentru buna funcţionare a corpului uman?

LiveZilla Live Chat Software