Contractul de preluare a apelor uzate vidanjate

Contractul de preluare a apelor uzate vidanjate

Despre contract

Vidanjarea apelor uzate şi/sau evacuarea acestora în reţeaua publică de canalizare poate fi realizată numai de către persoane fizice sau juridice autorizate (« operator economic ») care au încheiat un contract de preluare a apelor uzate vidanjate cu Apa Nova Bucureşti şi numai cu mijloacele (autospecialele) pentru care le-a fost emis permisul de descărcare a apelor uzate vidanjate.

În contractul încheiat cu Apa Nova Bucureşti sunt prevăzute condiţiile de calitate pe care trebuie să le îndeplinească apele uzate vidanjate pentru a fi preluate în reţeaua publică de canalizare şi locurile din reţeaua publică de canalizare în care este permisă evacuarea apelor uzate vidanjate. Contractul de preluare a apelor uzate vidanjate se încheie pe perioadă de cel mult un an.

Permisul de descărcare a apelor uzate se emite pentru fiecare mijloc (autospecială etc) aflat în proprietatea sau în folosinţa operatorului economic care este utilizat pentru vidanjarea şi/sau transportul apelor uzate.

  • ştiaţi că...
  • Apa joacă un rol esenţial în creşterea copilului? Oasele au nevoie de calciul din apă, pentru a se dezvolta. Dintre toate sursele alimentare, calciul conţinut de apă este cel mai uşor asimilabil de către organism.

Află mai multe

LiveZilla Live Chat Software