• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Despre noi

Iubim Bucureștiul

Zi de zi, susținem dezvoltarea orașului pe care îl numim acasă

Nouă ne pasă

Alături de Asociația Samusocial, am reușit să oferim cămin adulților fără locuință din București prin programul „Ne pasă”. În acest sens, Apa Nova a pus la dispoziția asociației o casă de 80 mp și un teren care a ajuns să găzduiască centrul de zi Samusocial. Am încercat să atragem de partea noastră și alte companii mari, chiar și Primăria Municipiului București, către care am promovat inițiativa.

Ateliere fără frontiere România

Apa Nova participă activ la inițiativa partenerilor de la Ateliere fără frontieră, organizație care luptă împotriva marginalizării și excluziunii sociale și invită companiile să doneze calculatoarele pe care nu le mai folosesc unor asociații neguvrnamentale. Astfel, am pus la dispoziția voluntarilor numeroase calculatoare ieșite din uz pentru noi, dar care contribuie la realizarea proiectelor și misiunii diferitelor asociații.

Solidari în lupta contra COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, în semn de solidaritate față bucureșteni, dar mai ales față de eforturile depuse de cadrele medicale și autorități, Apa Nova a branșat în câteva zile Spitalul Militar Mobil la rețeaua de alimentare cu apă. Aproximativ 100 de specialiști au lucrat zi și noapte să monteze 3 km de conducte pentru furnizarea apei calde și reci, dar și să configureze sistemului de evacuare a apelor uzate. Unitatea medicală din curtea Institutului Național Ana Aslan dispune de un sistem profesional de alimentare și evacuare, proiect subvenționat de Apa Nova.