• water_ok_icon
  • water_ok_icon

Cine suntem

Cine suntem

Valorile Apa Nova

Ne place să spunem că valorile noastre sunt harta care ne îndrumă mereu pe drumul cel bun.

Apa Nova este o companie Veolia. Am preluat din experiența grupului Veolia, care are o istorie de peste 150 de ani de experiență în servicii de producție și gestionarea resurselor de apă, și, în același timp, ne-am însușit și valorile sale.

Fundamentul activității noastre este construit pe setul de valori și principii după care ne ghidăm.

Acțiunile noastre au întotdeauna la bază motivația pentru un scop comun benefic, vizând, simultan, atât satisfacția nevoilor consumatorilor și a angajaților noștri, cât și asumarea responsabilității față de mediu și societate.

Responsabilitate
Apa Nova își asumă responsabilitatea de a promova o strategie de dezvoltare teritorială armonioasă și de a îmbunătăți condițiile de viață ale oamenilor din comunitățile în care își desfășoară activitatea. La nivel intern, una dintre prioritățile companiei este aceea de a-și susține angajații în vederea dezvoltării aptitudinilor lor profesionale și de a le proteja bunăstarea și siguranța la locul de muncă.

Solidaritate
Principiul de solidaritate guvernează toate relațiile pe care le dezvoltăm cu părțile interesate. Acesta ia formă prin demersul de căutare constantă a soluțiilor care vor asigura accesul la servicii esențiale unui număr cât mai mare de oameni.

Respect
În cadrul companiei Apa Nova, cu toții trebuie să respectăm, în toate cazurile, legile aplicabile și regulile interne. De asemenea, ne angajăm să acționăm întotdeauna cu integritate și să avem o atitudine bazată pe respect, atât la nivel intern, cât și în relațiile cu partenerii externi.

Inovație
Strategia noastră de dezvoltare, fundamentată pe principiile inovației și ale cercetării, susține obiectivul nostru de a crea soluții sustenabile, benefice atât pentru mediu, cât și pentru consumatori.

Orientarea către client
Lucrăm în mod constant la îmbunătățirea calității serviciilor oferite și la eficientizarea acestora. Oferim consumatorilor noștri soluții inovatoare și personalizate, adaptate nevoilor lor, și care răspund, totodată, așteptărilor tehnice, economice, de mediu și sociale.