Acţiuni de solidaritate

Acţiuni de solidaritate

Apa Nova Bucureşti şi Fundaţia Veolia sprijină persoanele cu nevoi sociale, susţinând două asociaţii non-profit:

Samusocial din România (Serviciul de Ajutor Mobil de Urgenţă)

În 2003 s-a înfiinţat Samusocial din Romania, ca filială a Samusocial International. Organizaţia funcţionează ca un dispozitiv de intervenţie de urgenţă care iese în întâmpinarea persoanelor excluse din societate şi care trăiesc la limita supravieţuirii.

Proiectul dezvoltat de Asociaţia Samusocial şi Apa Nova Bucureşti/ Fundaţia Veolia este destinat adulţilor fără adăpost din Bucureşti şi urmăreşte să ofere acestora un prim ajutor medical şi social. Fundaţia Veolia susţine construcţia unui centru - adăpost care se va deschide în 2010, iar Apa Nova Bucureşti pune la dispoziţie o clădire şi susţine financiar proiectul.

Click pentru a accesa pagina organizaţiei Samusocial din Romania.

Ateliere fără frontiere România

Este o asociaţie română de inserare socio-profesionala cu scop non-lucrativ care are drept misiune lupta împotriva marginalizării şi excluziunii, oferind o (nouă) şansă persoanelor aflate în mare dificultate. Asociaţia abordează companii prin activitatea de colectare a calculatoarelor de care acestea nu mai au nevoie şi le reciclează sau le repară, făcându-le astfel utile altor asociaţii neguvernamentale.

Fundaţia Veolia a participat la finanţarea recondiţionării spaţiului de lucru, iar Apa Nova Bucureşti pune la dispoziţie calculatoarele pe care nu le mai foloseşte. De asemenea, societatea noastră contribuie financiar pentru susţinerea acestui proiect.

Click pentru a accesa pagina organizaţiei Ateliere fără frontiere.

  • ştiaţi că...
  • Puteţi verifica dacă aveţi pierderi ascunse, verificând contorul seara înainte de culcare şi dimineaţa la trezire: dacă sesizaţi o diferenţă de consum, înseamnă că există o pierdere ascunsă pe reţeaua de apă.

LiveZilla Live Chat Software