Despre Municipiul Bucureşti

Despre Municipiul Bucureşti

În 2000, Municipiul Bucureşti a acordat dreptul de concesiune a serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare societăţii Apa Nova Bucureşti, pe o perioadă de 25 de ani.

Primăria Municipiului Bucureşti este organizată şi funcţionează potrivit prevederilor Legii nr. 215/2001 privind administraţia publică locală republicată şi în conformitate cu hotărârile Consiliului General al Municipiului Bucureşti privind aprobarea organigramei, a numărului de posturi şi a statului de funcţii ale aparatului propriu de specialitate.

Integrarea în Uniunea Europeană a avut un deosebit impact socio-cultural şi economic, acest lucru fiind vizibil în indicatorii economici.

Bucureştiul a evoluat continuu sub influenţa corelată a factorilor economici, politici şi sociali, furnizând aproximativ 25% din cifra de afaceri a României şi aproape 20% din PIB-ul naţional.

În ceea ce priveşte investiţiile, Municipiul Bucureşti deţine o pondere importantă, cu mai mult de un sfert din volumul investiţiilor brute realizate în economie.

Click aici pentru a accesa pagina de internet a Primăriei Municipiului Bucureşti.

  • ştiaţi că...
  • Apa joacă un rol esenţial în creşterea copilului? Oasele au nevoie de calciul din apă, pentru a se dezvolta. Dintre toate sursele alimentare, calciul conţinut de apă este cel mai uşor asimilabil de către organism.

LiveZilla Live Chat Software