Recrutare

Recrutare

Ce căutăm la un nou coleg?

Căutăm mai ales persoane orientate către client, capabile să asculte, să ofere suport şi consultanţă acestuia, dornice să se dezvolte rapid la locul de muncă.

Să lucraţi cu noi înseamnă să beneficiaţi de avantajele unei societăţi private, filială a celui mai mare grup mondial care oferă servicii de mediu - Veolia. Dezvoltarea fiecărui colaborator este pentru noi miză extrem de importantă în îmbunătăţirea constantă a relaţiei cu clienţii noştri.

Dinamismul echipelor şi schimbul permanent de experienţă între membrii acestora sunt pentru noi condiţii esenţiale pentru eficientizarea tuturor activităţilor şi creşterea continuă a satisfacţiei clienţilor noştri.

Recrutările noastre vizează, în primul rând, domeniul tehnic - ingineri şi tehnicieni (din toate domeniile), atât pentru realizarea, coordonarea şi supravegherea lucrărilor noastre de pe teren, cât şi pentru realizarea de studii şi proiecte.

Totodată, recrutăm experţi şi debutanţi pentru funcţiile noastre suport, în zone precum relaţiile cu clienţii, IT, domeniul financiar, resursele umane etc.

În prezent, oferim oportunităţi de dezvoltare pentru aproximativ 120 de meserii.

Unde găsiţi ofertele noastre de muncă?

Lansăm ofertele noastre de recrutare pe site-ul societăţii noastre, pe site-uri de specialitate, în presa scrisă sau în universităţile tehnice de profil. În plus, participăm constant la târguri de job-uri.

Pentru o comunicare rapidă şi eficientă, vă punem la dispoziţie un formular de contact dedicat exclusiv activităţii de recrutare

Dacă vă vom invita la un interviu, acesta va fi un moment important în care un responsabil de la resurse umane şi un manager al activităţii pentru care v-aţi depus candidatura vă vor descrie misiunile postului respectiv şi vor răspunde punctual întrebărilor dumneavoastră.

  • ştiaţi că...
  • Organismul uman este format în proporţie de 70% din apă?

LiveZilla Live Chat Software