Parcursul profesional

Parcursul profesional

Încurajăm evoluţia profesională

Dacă deveniţi colegul nostru, vă dezvoltaţi constant competenţele pentru a evolua în meseria dumneavoastră, dar aveţi şi posibilitatea de a vă reorienta în carieră.

Depinde de propriile dumneavoastră aspiraţii şi de nevoile societăţii la un moment dat.

Încurajăm evoluţia profesională, recunoscând performanţa individuală şi propunând reale oportunităţi de carieră.Nu vă propunem un parcurs profesional tip, activitatea noastră complexă oferă fiecăruia dintre noi multiple posibilităţi de dezvoltare în aceeaşi meserie sau de reorientare în carieră, punând în funcţiune un întreg sistem de susţinere.

Parcursul profesional are la bază întrevederi de evaluare anuală, momente privilegiate de schimb direct şi onest cu superiorul ierarhic referitoare la performanţele anului trecut, la competenţele pe care le-aţi dobândit sau care trebuie dezvoltate şi la perspectivele de dezvoltare a carierei.

  • ştiaţi că...
  • Gravitatea fenomenului de deshidratare variază cu vârsta şi deshidratarea poate avea repercusiuni asupra sănătăţii: scăderea tensiunii, tulburări neurologice, alterarea rapidă a stării generale?

LiveZilla Live Chat Software