Formare profesionala

Formare profesionala

Apa Nova Bucureşti pune în centrul activităţii sale nevoile clienţilor. Dezvoltându-ne competenţele profesionale în mod continuu şi susţinut, reuşim să obţinem satisfacţia clienţilor noştri. În acelaşi timp, progresăm pe plan profesional.

Lucrând la noi, aveţi acces la o paletă extrem de generoasă de cursuri de formare profesională adaptate nevoilor dumneavoastră pentru împlinirea cu succes a misiunilor care vi se încredinţează de-a lungul întregului parcurs profesional.

Ştim că satisfacţia clienţilor noştri depinde de competenţele fiecăruia dintre noi şi de aceea suntem una dintre societăţile de servicii publice cu o ofertă de cursuri extrem de bine organizată şi planificată.

Susţinem aspiraţiile dumneavoastră de dezvoltare profesională şi personală, atât prin formări de lungă durată (specializări, master, MBA), cât şi prin pregătirea unor stagii de perfecţionare organizate de proprii noştri specialişti sau cu firme de specialitate.

Odată ce aţi început un stagiu de formare profesională în cadrul Apa Nova, fie ea de ordin tehnic sau de dezvoltare de abilităţi, atestare sau dobândire de noi competenţe, sunteţi permanent informat cu privire la cursul pe care îl susţineţii şi aveţi garanţia că cei ce vă pregătesc sunt dintre cei mai buni în domeniu.

Şi, pentru că ţinem cont de opinia colegilor noştri, solicităm de fiecare dată feedback-ul lor în ceea ce priveşte programul de formare profesională pe care l-au susţinut, îmbunătăţind astfel continuu calitatea formărilor pe care le pregătim.

  • ştiaţi că...
  • Tenul va fi mai proaspăt şi luminos dacă beţi suficientă apă?

LiveZilla Live Chat Software