Serviciul de analiză a apei provenite din alte surse

Serviciul de analiză a apei provenite din alte surse

În perioada 1 aprilie - 30 iunie 2015 nu se efectuează analize ale apei provenite din alte surse.

Apa Nova Bucureşti dispune de un laborator de analiză a apei certificat de RENAR în care se pot face analize ale apei (reţea alimentare apă, puţ forat, fântână).

Pentru realizarea unei analize a apei dintr-un puţ forat sau o fântână, primul pas este să vă prezentaţi la Relaţii Clienţi din Aristide Demetriade nr. 2, sector 1, de luni până vineri, interval orar 08:00-16:00. Achitaţi plata contravalorii analizei de apă la casierie, apoi, odată cu înmânarea recipienţilor în care veţi preleva probe vă sunt prezentate următoarele etape ce trebuie parcurse pentru realizarea analizei.

Tariful pentru această analiză este de 250,00 lei(TVA inclus).

Dacă aveţi îndoieli în privinţa calităţii apei potabile distribuite prin reţeaua publică de alimentare, puteţi să ne solicitaţi efectuarea unei analize la Call Center 021 207 77 77 sau *7777 sau folosind formularul de contact.

Reprezentanţii compartimentului de specialitate al Apa Nova Bucureşti vor lua legătura cu dumneavoastră pentru prelevarea de probe în vederea analizei, urmând să primiţi prin poştă răspunsul scris, însoţit de buletinul de analiză a apei.

  • ştiaţi că...
  • Apa conţine între 80 si 100 mg/l de calciu care poate să acopere între 15% şi 20% din necesarul nostru zilnic?

LiveZilla Live Chat Software