Din 16 octombrie 2017 ne găsiţi la noul nostru Centru de Relaţii Clienţi!


Începând de luni, 16 octombrie 2017, vă aşteptăm la noul Centru Relaţii Clienţi situat la parterul clădirii EuroTower, din strada Dinu Vintilă nr. 11, sector 2 (amplasată la intersecţia străzii Barbu Văcărescu cu bulevardul Lacul Tei).

Mijloacele de transport care vor facilita accesul sunt tramvaiul 5, autobuzele 182 şi 282 sau Metroul cu coborâre la staţia Ştefan cel Mare.

Programul de lucru în noul Centru de Relaţii Clienţi va fi de luni până vineri, între orele 07:30-19:30.

În cadrul Centrului, consultanţii noştri sunt la dispoziţia dumneavoastră şi vă vor oferi consiliere şi suport la un standard ridicat de calitate, într-un mediu de lucru plăcut şi confortabil.
Pe lângă serviciile cunoscute (încheiere/modificare contracte, preluare/predare a documentațiilor de avizare și proiectare, informare privind conţinutul facturilor, tarifele aplicabile şi modalităţile de plată, plăţi facturi, furnizarea de alte informaţii utile), sunt puse la dispoziţia vizitatorilor o sală de audienţe, acces gratuit la WiFi precum şi posibilitatea de consultare cont client în zona dedicată.

Vă anunţăm pe acestă cale că activitatea din actuală locaţie, situată pe strada Aristide Demetriade nr. 2, sector 1, se încheie în data de sâmbătă, 14 octombrie 2017, ora 13:00.

 

Vă aşteptăm la noul sediu din 16 octombrie 2017!

  • ştiaţi că...
  • De îndată ce corpul uman pierde 1% din greutate prin deshidratare, apare senzaţia de sete?

LiveZilla Live Chat Software