05 Septembrie 2012 - Informare de presă

Apa Nova București informează bucureștenii că, în perioada 7 septembrie 2012 - 15 noiembrie 2012, va începe executarea unor lucrări complexe pentru extinderea unui colector de canalizare cu diametrul de 800 mm, necesar măririi capacității de preluare a apelor uzate din zona Soseaua Alexandriei și a străzilor laterale.

Această lucrare presupune intervenţii hidrotehnice complexe, la adâncimi de peste 6 m, în condiții de securitate maximă și va afecta circulația auto. Astfel se va închide circulația auto pe sensul de ieșire din București al Șoselei Alexandriei de la intersecția cu strada Mărgeanului până la intersecția cu str. Antiaeriană. Circulația se va face pe strada Mărgeanului-Moraru Ștefan și Antiaeriană cu semaforizare pentru reglarea fluxurilor de mașini.

Consumatorii noștri din zonă nu vor fi în niciun fel afectaţi, serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare pentru aceştia furnizându-se în mod normal.

Reprezentanţii Apa Nova sunt la dispoziţia consumatorilor cu informaţii suplimentare în orice moment prin apelarea numărului unic de urgenţă 021- 207 77 77.

Apa Nova regretă disconfortul rutier creat șoferilor şi mulţumeşte Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pentru sprijin.

Biroul de presă

  • ştiaţi că...
  • Apa conţine între 80 si 100 mg/l de calciu care poate să acopere între 15% şi 20% din necesarul nostru zilnic?

LiveZilla Live Chat Software