Modalităţi de plată

Modalităţi de plată

Pentru plata facturii, Apa Nova Bucureşti vă pune la dispoziţie mai multe modalităţi dintre care o puteţi alege pe cea mai convenabilă:

ATM (bancomat)
Serviciu disponibil 24 de ore din 24, în reţeaua extinsă de ATM-uri BCR sau BRD de pe raza Municipiului Bucureşti. Trebuie să fiţi posesorul unui card BCR sau BRD şi să încheiaţi cu banca o convenţie de plată a facturilor de apă şi/sau canalizare.

La unităţile BRD
Puteţi plăti în numerar, POS sau prin virament intrabancar (dacă sunteţi client BRD) şi prin virament interbancar (dacă sunteţi client al altei bănci) la orice unitate BRD. Începând cu 01 mai 2017 unitățile BRD percep comision plătitorului, în valoare de 2 lei/operațiune pentru plățile efectuate la ghișeu.

La unităţile BCR
Puteţi plăti în numerar, prin scanarea codului de bare de pe factură prin intermediul echipamentelor MFM&APT din reţeaua BCR.

La ROBO BRD
Puteţi plăti în numerar sau prin card BRD la automatele bancare ROBO amplasate în unităţile BRD. Este necesară factura pentru citirea codului de bare. 

Prin Serviciul Westaco Express
Puteţi plăti facturile, în numerar, în toate benzinariile OMV, în benzinariile selectate Petrom în care serviciul este disponibil, în toate magazinele Orange şi Inmedio, prezentând factura.

Lista locaţiilor disponibile o puteţi vizualiza aici sau pe www.westaco.com - sectiunea "Locaţii".

La comercianţii acceptanţi
Puteţi plăti în numerar sau prin card BRD la P.O.S.-urile instalate la comercianţi acceptanţi cu însemnul SIMPLIS FACTURI sau PayPoint.

Prin PAYZONE
Puteţi plăti în numerar în locaţiile comercianţilor acceptanţi.

Prin internet banking/phone banking
Pentru acest serviciu este necesar să utilizați conturile Apa Nova București deschise la:

  • BRD - SMCC: RO33 BRDE 450SV010 5961 4500
  • BCR: RO24 RNCB 0072 0004 9145 0001,
menționând codul de client și numărul facturii pentru care doriți să efectuați plata

 Plata online
Serviciu disponibil 24 de ore din 24 prin contul online deschis în Spațiul clienți Apa Nova București.
Puteți plăti online ultimele 6 facturi emise, fără niciun comision, creându-vă un cont online aici.

Prin decontare automată
Pentru a beneficia de această modalitate de plată este necesar să vă asigurați că banca la care aveți cont deschis utilizează serviciul de Debitare Directă prin intermediul băncii BRD.

Încheiaţi un contract pentru serviciul Debit Direct cu banca dumeavoastră. Transmiteţi o copie a contractului către societatea noastră şi vă asiguraţi că aveţi suma disponibilă în cont, la data scadenţei facturii.

Lista băncilor care utilizează produsul DEBIT DIRECT interbancar: RBS Bank România SA, Unicredit Ţiriac Bank SA, Banca Italo Romena SPA Italia Treviso, BancPost SA, BRD Groupe Societe Generale SA, Libra Bank SA, Emporiki Bank România SA, Banca Transilvania SA, Alpha Bank România SA, CEC Bank SA, Citibank Europe Plc. Dublin Suc. România, Bank Leumi România SA, Banca Millennium SA., OTP Bank România SA, Piraeus Bank România SA, Porsche Bank România SA, Banca Comercială Română, Romanian International Bank, Raiffeisen Bank SA, Banca Comercială Intesa Sanpaolo Romania SA.

La P.O.S.-ul amplasat la casieria din sediul central al Apa Nova Bucureşti
Acest serviciu este disponibil pentru deţinătorii de carduri emise de BRD precum și pentru deținătorii de carduri de tip VISA şi MASTERCARD emise de orice bancă.

Plata în numerar (plafonul maxim de plată este de 5000 lei) se poate face la casieria amplasată în Str. Dinu Vintilă nr. 11, sector 2, Clădirea Euro Tower, parter (intrarea din Bd. Lacul Tei) în intervalul orar 07:30 - 19:30 de luni pana vineri.

Atenţie!
Apa Nova Bucureşti nu mai încasează bani pe teren. De aceea, nu daţi bani niciunei persoane care vi-i solicită în numele Apa Nova Bucureşti!

  • ştiaţi că...
  • La orice vârstă, apa este esenţială pentru buna funcţionare a corpului uman?

LiveZilla Live Chat Software