Contractul de preluare a apelor uzate vidanjate

Contractul de preluare a apelor uzate vidanjate

Despre contract

Vidanjarea apelor uzate şi/sau evacuarea acestora în reţeaua publică de canalizare poate fi realizată numai de către persoane fizice sau juridice autorizate (« operator economic ») care au încheiat un contract de preluare a apelor uzate vidanjate cu Apa Nova Bucureşti şi numai cu mijloacele (autospecialele) pentru care le-a fost emis permisul de descărcare a apelor uzate vidanjate.

În contractul încheiat cu Apa Nova Bucureşti sunt prevăzute condiţiile de calitate pe care trebuie să le îndeplinească apele uzate vidanjate pentru a fi preluate în reţeaua publică de canalizare şi locurile din reţeaua publică de canalizare în care este permisă evacuarea apelor uzate vidanjate. Contractul de preluare a apelor uzate vidanjate se încheie pe perioadă de cel mult un an.

Permisul de descărcare a apelor uzate se emite pentru fiecare mijloc (autospecială etc) aflat în proprietatea sau în folosinţa operatorului economic care este utilizat pentru vidanjarea şi/sau transportul apelor uzate.

  • ştiaţi că...
  • Alimentele cele mai bogate în apă (în medie 80%) sunt legumele proaspete, fructele, albuşul de ou, laptele şi brânza proaspătă? Alimentele cu conţinut foarte scăzut în apă sunt cerealele (paste, orez), făina (pâine) şi legumele deshidratate.

Află mai multe

LiveZilla Live Chat Software