Valorile noastre

Valorile noastre

Valorile Apa Nova Bucureşti sunt valorile declarate la nivelul Grupului Veolia:

Clientul - sensul activităţii noastre

Suntem permanent, cu rigoare şi profesionalism, în contact cu clienţii noştri atât pentru a ne adapta cerinţelor lor sau pentru a le anticipa solicitările, cât şi pentru a construi împreună o relaţie solidă şi durabilă.

Precizăm că în urma aplicării sondajului anual de opinie ce a vizat activitatea din 2013, gradul de satisfacţie globală a clienţilor este de 88 %.

Responsabilitate

Suntem conştienţi de impactul acţiunilor noastre zilnice asupra ameliorării condiţiilor de viaţă a oamenilor, fără a pierde din vedere dimensiunea socială a meseriei noastre şi nici progresul Grupului din care facem parte, astfel încât să ne exersăm activitatea în spiritul interesului comun.

Inovaţie

Lucrăm cu îndrăzneală şi imaginaţie la elaborarea ofertelor de servicii de mediu pentru viitor, îmbogăţindu-ne continuu meseria prin cercetări şi tehnologii novatoare, în scopul de a pune mereu la dispoziţia clienţilor noştri un serviciu cu o valoare calitativă suplimentară.

Performanţă

Acţionăm la toate nivelurile de competenţă şi în toate ţările, cu rigoare financiară şi cu grijă faţă de interesul Grupului pentru a-i pereniza activitatea şi a-i garanta dezvoltarea pe termen lung.

Solidaritate

Construim un Grup în care schimbul de experienţă este primordial şi în care succesele reprezintă victorii ale tuturor.

  • ştiaţi că...
  • Apa conţine între 80 si 100 mg/l de calciu care poate să acopere între 15% şi 20% din necesarul nostru zilnic?

LiveZilla Live Chat Software